De medische gemeenschap in de voorhoede van quarantaine

Het is bekend dat enkele sponsors van de Olympische Spelen in Tokio het Olympisch organisatiecomité hebben voorgesteld om het evenement met twee of drie maanden uit te stellen. Als de Olympische Spelen met een beperkt aantal toeschouwers worden gehouden, zal het verlies voor de sponsors enorm zijn, dus wordt voorgesteld de opening uit te stellen totdat de vaccinatiegraad voor de nieuwe coronavirusinfectie (COVID-19) in Japan stijgt. Het organiserend comité ontkende het uitstel echter en zei dat er geen dergelijk verzoek was.

De Financial Times (FT), een Brits dagblad, meldde op de 4e (lokale tijd) dat enkele sponsors van de Olympische Spelen in Tokio de Japanse regering een plan hebben voorgesteld om de Olympische Spelen in september of oktober van dit jaar te houden. Volgens de onderzoeksresultaten van het Japanse weekblad Shukan Post sprak slechts 8,5% van alle sponsors duidelijk hun steun uit voor het evenement.

De reden dat de sponsor de rookkaart heeft gehaald, is om zijn eigen verliezen te verminderen. Bedrijven zien het reclame-effect en doen mee als Olympische sponsors. In plaats van de Olympische Spelen te sponsoren, is het mogelijk om het promotionele effect van het bedrijf te vergroten door het opzetten van een ticket giveaway evenement of het opzetten van een PR-stand voor het stadion. Alle marketingstrategieën zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat het publiek binnenkomt

Het probleem is dat als de Olympische Spelen zoals gepland worden gehouden, de kans groot is dat toeschouwers worden beperkt. Al in april besloot het organiserend comité buitenlandse toeschouwers niet toe te laten, en of Japanse toeschouwers wel mogen binnenkomen, wordt binnen deze maand beslist. Vergeleken met vorige maand, toen het aantal dagelijkse bevestigde gevallen de 6000 overschreed, 백링크 is de situatie van COVID-19-infectie in Japan verbeterd, maar er zijn nog steeds ongeveer 3.000 bevestigde gevallen per dag, dus de mogelijkheid van het evenement zonder publiek kan niet worden uitgesloten uit.

Als er geen publiek is, wordt de effectiviteit van advertenties sterk verminderd, wat leidt tot verlies van sponsors. 47 Japanse bedrijven namen deel als sponsors voor deze Olympische Spelen en gaven in totaal meer dan $ 3 miljard (3.349.5 biljoen won) uit. Ambtenaren van twee sponsors klaagden bij FT dat de kosten die in de Olympische Spelen waren geïnvesteerd, vanuit het oogpunt van het bedrijf “nutteloze kosten” waren geworden.

Een manier om de schade te beperken is het uitstellen van de Olympische Spelen. Zelfs als het twee of drie maanden duurt, is het mogelijk om de vaccinatiegraad in Japan te verhogen door tijd te verdienen, en als dat zo is, neemt de mogelijkheid om het van het Japanse publiek te ontvangen toe. Een senior executive van een van de sponsors vertelde de FT: “Als de wedstrijd wordt uitgesteld, zal de vaccinatiegraad toenemen en zullen dus meer toeschouwers het kunnen ontvangen.”

Het organisatiecomité verwierp het FT-rapport dat de sponsor om uitstel had gevraagd en zei: “Een dergelijk verzoek was er niet.” Op tijd voor de openingsceremonie op 23 juli zijn de specifieke voorbereidingen voor het evenement al begonnen. Het organiserend comité besloot vanaf de 8e een veiligheidshek rond het Nationale Stadion te plaatsen en het verkeer eromheen te regelen. Op 19 van deze maand start in het kader van de training voor de openings- en sluitingsceremonie een grootschalige teamtransporttraining.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다