Toen ik gisteren voor het eerst begon, was ik een lange weg kwijt, maar ik volgde mijn bewegingen en ik vond de bewegingen die ik gisteren had gedaan.

Ik heb de laatste tijd een heleboel dingen gedaan
Ik wilde het delen, dus ik begon met een blog.
Ik ben vandaag in de sportschool, Jujitsu, de hoofdschool van de Dogg-academie.
Ik zal je wat laten zien over het interieur en de faciliteit.
Ik heb een sportschool waar ik naar toe ga, in Shinchon, en ik ben zo dichtbij met Lee.
Het interieur van de kruiperij bestaat uit een blauwe mat die doet denken aan een brede, blauwe zee,
Het is erg breed.
in het hoofdgebouw van de kujitsu Academie
Het is binnen de kleedkamer van de vrouw.
Onze sportschool heeft veel vrouwelijke tempels en heeft veel spullen.
Ik koos voor het eerste deel om zelfverdediging te leren,
Ik was verrast dat veel vrouwen dezelfde toonaangevende keuzes hadden.
Er zijn vandaag veel vrouwelijke leden!
In de kleedkamer van de vrouwelijke kleedkamer van de academie van Jujitsu
De room is bekleed met douches en verschillende 주짓수 gemakstoestellen (een doek, tissue, een haarband, een dry-on) en met name een diffuser-tool om de droge hoofdhuid te drogen!
geitsu academie hoofddouche rooms
Ik heb vandaag in de klas geleerd over de verdediging van een verrassingsaanval.
De crash-zaak, vraag het niet. Er zijn te veel mishandelde gevallen, toch?
Dus ik heb geleerd om meer te focussen.
“Kennen is macht!” In plaats van te weten dat het niet is.
Ik denk dat het je zal helpen als je het weet.
Net als de respiratoire en gigantische su.
tue tu tu tu tu tu tu tu tu
Onze sportschool begint met basisvechten, leert en oefent respiratoire en gigantische vaardigheden, heeft een oefentijd of een technische revalidatietijd (keuze).
Ik heb vandaag een lijst gemaakt van de Joojitsu die ik leer, de locatie van de Joojitsu-stempel waar ik rondhang en mijn persoonlijke gedachten.
Na het werk ging ik naar het sportschoolcentrum van Jujitsu in Lee University, Shinchon, om te trainen.
Vandaag heeft een lange man genaamd Jodie de basisoefeningen in de fysieke kracht van de basis geleid.
Ik heb eigenlijk een beetje moeite met het uithoudingsvermogen van professor Jodie, omdat ik veel moeilijke bewegingen heb,
Het is leuk omdat het in een leuke sfeer verloopt.
Het was een fysieke oefening die vrouwen zoals ik niet kon belasten.
Als je warmte in je lichaam krijgt door basis fysieke fitheid, ben je in een goede staat om te trainen!
De les van de directeur (Kalverdediging)
Na de basis fysieke training, na drie minuten vrij te hebben genomen, is de lestijd voor jou. Het begin van vandaag is opnieuw een verdediging tegen de mesaanval die ik in de laatste klas heb geleerd. Het is erg belangrijk om te leren!Toen ik gisteren voor het eerst begon, was ik een lange weg kwijt, maar ik volgde mijn bewegingen en ik vond de bewegingen die ik gisteren had gedaan.
Lesgevende klassen (de techniek van het spuiten)
Ik heb geleerd over de vaardigheid van Jujitsu en de schouders.
Het is een techniek die ik gebruik om me tussen de benen aan te vallen terwijl ik lig.
Als de tegenstander in de close-guard zijn hand op de grond legt en zijn bovenlichaam opbouwt,
Je greep een pols en nek van de tegenstander en greep hem omhoog,
Je houdt je polsen vast, wikkelt ze in de andere hand, draait ze weer op de grond en tilt de arm van de andere persoon op die ze vasthoudt terwijl ze opzij beweegt, en je arm is op je hoofd. Natuurlijk is het een technische oefening, dus je moet voorzichtig zijn om niet sterk te zijn, niet gewond te raken.
Oefening moet met een aangename geest beginnen en met een aangename geest naar huis gaan, zelfs als het voorbij is.
Ik denk dat het het belangrijkste is om elkaar geen pijn te doen.
De tijd van de oefeningen en de oefeningen is terug, en degenen die terug willen gaan en de vaardigheden van de gigigitsu willen oefenen, hebben de vaardigheden van de gigigitsu geoefend en de oefeningen zorgvuldig doorlopen. En je kunt het over Doran Doran hebben.
De stalen staaf die afhangt van het plafond van de sportschool
Ik heb een beetje meer oefeningen gehad na de reguliere les. Ik ben er een. Ik heb vandaag een kinketting geprobeerd. Het is een oefeningsapparaat in mijn stempel!Het lijkt erop dat je de ladder aan het plafond hebt opgehangen, toch?
Ik doe het met de hulp van een vriend als ik een kinhanger doe. Ik kan mijn kinkettingen gemakkelijker maken als mijn vriend mijn enkels vasthoudt. Ik heb tot 30 geprobeerd, maar ik probeer het steeds meer te doen, en ik ben van plan om dit weekend twee gigajitsu-wedstrijden te spelen, dus ik ben voorzichtig bezig met het trainen.
Ik heb vandaag een beetje geprobeerd. De linkerfoto bovenop is een beetje zoals de witte riem 1 gral (Grad) die ik net heb gestart.
Ziet er zo klein uit? De foto naast me is van mij sinds ik de laatste tijd 30 kinkleden heb gehad. Ik denk dat je meer skelet en spieren hebt gehad dan ooit, toch? Ik vind het leuk om er gezonder uit te zien. Ik vind het leuk.
Ik denk dat het geluk is om te beginnen met het spelen van een gigitsu-opleiding in het hoofdgebouw van de Jugitsu Academy waar ik aan werk, en om gezond te worden, om te leren en te trainen met goede mensen in de sportschool.
Ik wil een gezonde oefening met de serveersters van Jujitsu, die nooit gewond raken.
Ik zal een beter bericht krijgen voor de volgende post!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다