Ik denk dat ik de massagewinkel van Jeju Jungmun opnieuw zal gebruiken ~?

Ik ging onlangs met een vriend op reis naar het eiland Jeju en ik kon genieten van de ontspannen tijd dankzij het prachtige landschap en het heerlijke eten.

Ik besloot echter om een Jeju Jungmun-massage te krijgen omdat ik moe werd na een wandeling langs de prachtige toeristische plekken zoals Soesokkak en Seongsan Ilchulbong.

Gelukkig vond ik de Jungmunhyang Aroma Massage Shop, die ongeveer 5 minuten lopen is van de Jungmun-dong Intersection, vlakbij mijn accommodatie, dus ik maakte een reservering en ging daarheen.

3

Dankzij de vriendelijke uitleg van de leraar over de draad kon ik de auto gemakkelijk parkeren op de parkeerplaats achter het gebouw.

Zodra ik de winkel binnenkwam, voelde ik me veel rustiger bij het gevoel van een hanok met verschillende verse bloemen en bloemenbomen.

Allereerst controleerde de directeur, voordat ik met de Jeju Chinese massage begon, de fysieke conditie van mij en mijn vriend en zorgde voor een aangepast lichaamsprogramma volgens de constitutie en allergieën.

Hij adviseerde een cursus aromatherapie voor het hele lichaam van 90 minuten die het lichaam zou verlichten van vermoeidheid en stijfheid.De tijd kan afzonderlijk worden aangepast, en de gedetailleerde uitleg van de stappen maakte het gemakkelijk te begrijpen en de prijs was betaalbaar.

Dus op aanraden van de directeur koos ik een cursus en ging meteen naar de kleedkamer, die ik met vertrouwen kon gebruiken omdat er schone massagekleding was klaargemaakt.

We gingen eerst naar het voetenbad en zagen de lelies in volle bloei samen met de daarvoor bestemde zitplaats.Dankzij het warme voetenbadwater en de subtiele geur van verse bloemen voelde ik me ontspannen.

Met name de temperatuur van het water in het voetenbad wordt constant gehouden, zodat het niet te koud of te warm is, en wanneer je Yunohana-poeder loslaat, worden je voeten, die moe waren van lange reizen, gladder en voelen ze zich vol vocht , die vermoeidheid leek te verlichten.

Bovendien, terwijl hij hete thee met mij bereidde, voelde ik de warme energie door mijn lichaam stromen, dus ik voelde me ontspannen, maar toen ik het zweet op mijn voorhoofd zag, had ik het gevoel dat het afval wegvloeide.

Ook gaf de manager me een voetmassage en oefende hij nauwgezet druk uit, niet alleen op de voetzool, maar ook op de enkel en de achterkant van de voet.

Trouwens, toen ik klaar was met mijn voetenbad, veegde ik mijn natte voeten grondig af zodat ik niet viel omdat het glad was, maar ik had het gevoel dat ik zeker werd behandeld, dus ik was zelfs tevreden.

En onder begeleiding van de beheerder werden we naar de lichaamsverzorgingsruimte gebracht. Er zijn niet alleen eenpersoonskamers, maar ook gedeelde kamers, dus het zou leuk zijn om de volgende keer met mijn familie mee te gaan.

Toen we de door ons gekozen tweepersoonskamer binnenkwamen, zagen we tot onze opluchting dat ze ter voorbereiding op een tijd als deze dagen grondig aan het desinfecteren waren.

Ik kon het met name hygiënisch ontvangen zonder me zorgen te maken vanwege de nieuwe wegwerplakens op de massagemat, maar ik was tevreden dat ik het schoon kon gebruiken omdat ze ook handdesinfecterend middel voor ons hadden.

Om door te gaan met een volledige lichaamsmassage, werd een lichaamshanddoek op onze rug gelegd terwijl we op het bed lagen en we besloten om acupressuur vanuit het bovenlichaam te starten, maar het bed is zo zacht dat ik me genezen voel als ik erop ga liggen.

Tijdens het reizen moest ik vaak een rugzak op en neer over steile bergwegen, dus mijn lichaam was in een zeer stijve staat, maar toen de manager die stijve spieren voorzichtig losmaakte, werd mijn lichaam comfortabeler en mijn ogen sloten zonder het te beseffen.

Bovendien, hoe nauwgezet je bent met de handmassage, de manager houdt de pols met één hand vast en los de knokkels van de vingers met de andere hand. Ik heb zelfs dank u voor me te laten weten.

Met name voor mijn benen was het best lastig omdat ik al een hele tijd liep.

De manager greep echter dat deel en drukte met zijn hand het gewicht van de enkel naar het bekken, maar het deed helemaal geen pijn en ik was verrast omdat het voelde alsof de spieren hun plaats vonden. Toen de zwelling in mijn benen minder werd, had ik het gevoel dat mijn benen weer tot leven kwamen.

En in mijn geval maakte ik me echt zorgen omdat ik een huidtype heb dat gemakkelijk gevoelig is voor zelfs een kleine stimulus.

De Jeju Jungmun-massage 출장안마 gebruikt echter natuurlijke aroma-olie en drukt deze met een matige intensiteit, dus ik was tevreden dat mijn huid niet rood werd of dat er geen netelroos was.

Bovendien is Jeju Jungmun-massage, een methode om Jeju Mukdol te verwarmen en op en neer te drukken, warmer dan ik dacht, dus het zweet droop van mijn lichaam en ik voelde me moe, dus ik dacht dat er geen hemel was.

Niet alleen dat, ik moest de mukdol op mijn hand doen, die koude handen en voeten had, en het was goed om de lichaamstemperatuur te voelen stijgen en mijn vermoeide lichaam lichter te voelen, maar de manager zei dat het eigenlijk uitstekend was in het afvoeren van gifstoffen .

Zelfs nadat de cursus voorbij was, was ik zo slaperig dat ik een tijdje niet kon opstaan en zat in de wachtkamer en ving mijn slaperige ogen. De vriend met wie ik een massage had, zei dat hij het de volgende dag wilde krijgen, en het was zo dichtbij dat het een fakkel werd.

Hierdoor kon ik de rest van het schema afmaken zonder moe te worden.De volgende keer dat ik weer naar Jeju Island ga, denk ik dat ik de Jeju Jungmun Massage Shop weer zal gebruiken.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다